WOODROW WILSON RESIDENCE

WOODROW WILSON RESIDENCE

Project status: design development

This single family residence was designed for a family of three and was inspired by their love for music and their desire to integrate this passion into the plan for the house. The densely wooded site affords a number of opportunities for views of the canyon and adjacent hilltops. The orientation of the structure maximizes exposure to natural light and conforms to the existing topography. The house includes a pool and subterranean toilet shower and changing room, a separate music studio and gym featuring an oversized airplane hangar door which opens to the view south across the canyon. At the rear of the house there is a small library and guest suite on the main floor. The home is clad in glass and natural wood siding and features a rooftop garden at the mid-level.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.